Koperníkovo vědecké centrum, umístěné v srdci Polska, je místem, kde se zábava snoubí s vzděláním. Toto moderní zařízení, pojmenované po slavném astronomovi Mikuláši Koperníkovi, přináší vědu blíže veřejnosti skrze interaktivní výstavy a inovativní přístup k učení.

Zajímavosti
Turistické destinaceKoperníkovo vědecké centrum, Planetarium Koperníkoveho vedeckého centra, Kráľovský palác
Aktivitynávšteva muzea, interaktivní výstavy, vědecké workshopy
Doporučený termín návštěvyJaro a podzim, kdy je centrum méně navštěvované a můžete se tak plně ponořit do světa vědy bez rušivých prvků.

Centrum je domovem mnoha výstav, které se dotýkají různých oblastí lidského poznání. Zde můžete prozkoumat vše od fyzikálních zákonitostí až po tajemství vesmíru. Každá expozice je navržena tak, aby poskytovala praktickou zkušenost, což je ideální pro rodiny s dětmi i zvídavé dospělé.

Vzdělávací potenciál centra je nekonečný. Workshopům a přednáškám vévodí experti ve svých oborech, kteří s nadšením sdílí své znalosti. Nejenže se naučíte nové informace, ale také získáte praktické dovednosti, které můžete použít ve svém každodenním životě.

Varšava Památník Mikuláše Koperníka

V Koperníkově vědeckém centru se neustále něco děje. Po celý rok je zde pořádáno mnoho dočasných výstav, které se zaměřují na aktuální vědecké objevy a trendy. Tímto způsobem centrum udržuje své návštěvníky v obraze nejnovějších vývojových kroků ve světě vědy a technologie.

Náš tip

Nevynechejte návštěvu planetária, kde se můžete vydat na virtuální cestu vesmírem. Toto fascinující představení je kombinací nejnovějších technologií a odborných znalostí.

V Koperníkově vědeckém centru se každý může stát objevitelem. Ať už jste zapálený vědec nebo jen hledáte inspirativní způsob, jak trávit volný čas, Koperníkovo centrum vám nabízí nezapomenutelný zážitek.